Jednorazowe papierowe serwetki – zastosowanie

serwetki papierowe, serwetki gastronomiczne

Serwetki gastronomiczne to materiały higieniczne, które powinny być częścią wyposażenia każdej herbaciarni, stołówki lub dowolnego lokalu podającego żywność. Jakie rodzaje serwetek są zwykle używane? Co trzeba mieć na uwadze podczas zamawiania tego produktu?

Serwetki gastronomiczne – gdzie się z nich korzysta?

Papierowe serwetki są używane w rozmaitego typu lokalach gastronomicznych – od restauracji, przez burgerownie, zakładowe i przedszkolne stołówki, sale bankietowe, kawiarnie, aż po bary mleczne. Te jednorazowe produkty higieniczne świetnie zastępują tradycyjne serwetki wykonane z materiału, a przy tym pozwalają znieść koszty ponoszone na składowania oraz ich czyszczenia. W sprzedaży znajdziemy różnego typu serwetki papierowe – wytrzymałe 2-warstwowe serwetki z włókniny, które nie rozdzielają się podczas używania, dzięki czemu znakomicie wypełniają swoją funkcję oraz jednowarstwowe chusteczki dyspenserowe wykorzystywane w restauracjach samoobsługowych.

Papierowe serwetki – wybierz wysoką jakość

Chciałbyś zaopatrzyć swój lokal gastronomiczny w solidne serwetki jednorazowe? Zwróć uwagę na te, które można dozować po jednej sztuce. Pozwala to na ograniczenie ilości wytwarzanych śmieci oraz uzyskanie znacznych oszczędności. Popularnością cieszą się również dekoracyjne serwetki papierowe, dostępne w rozmaitych kolorach do wyboru – są one wytwarzane dla restauracji, w których ogromnie istotne jest zachowanie najlepszego wrażenia. Na specjalną wzmiankę zasługują papierowe serwetki marki Tork charakteryzujące się ponadprzeciętną chłonnością oraz solidnością. Serwetki te można nabyć zarówno w wersji do popularnych dyspenserów na stolik (horyzontalnych oraz wertykalnych), jak i dozowników do zabudowy albo na bar.

Siedziba firmy:
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice

Mob.: +48 783-332-495
E-mail: [email protected]